Annic ten Duis: partner, bedrijf en waar is ze nu?

silhouette, woman, dark

Ooit was de naam ‘Annic ten Duis’ nog een bekende naam. Vraag je tegenwoordig een willekeurig persoon op straat of zij deze naam kennen, dan zal het antwoord waarschijnlijk ‘nee’ zijn. Tenzij het toevallig iemand is die de aflevering van BOOS van Tim Hofman heeft gezien. En dat bin d’r nog al wat, want de aflevering uit 2020 is inmiddels al meer dan 860k gezien.

In deze blog zullen we je het een het ander over deze vrouw, die inmiddels van de aardbodem verdwenen lijkt te zijn, vertellen. Het is absoluut geen sneer naar haar als persoon, maar gewoon een interesse in wat er destijds nou precies is gebeurt.

Waar het begon

Met bijna 100k volgers op Instagram en heel veel lof van haar volgers, leek het alsof ze het goed voor elkaar had. Ze zou een inspirerende ondernemer zijn waar iedereen veel van kon leren. Absoluut trots is ze op hetgeen ze ooit naar buiten bracht, maar nu, nu lijkt dat wel anders.

Alles had er mee te maken toen die ene aflevering van BOOS online kwam. Hoewel er vanaf andere kanalen ook al negatieve geluiden kwamen over haar bedrijf, werd dit nog altijd een beetje in de doofpot gestopt. Het bedrijf? Ja, dat is trouwens mamaworden.nl, wat nu ook niet meer bestaat. Samen met compagnon Linda had ze dit bedrijf. Het was er speciaal voor vrouwen die graag moeder willen worden, maar bij wie het niet lukte. Op de website, die ook niet meer bereikbaar is, stonden tips die zouden bijdragen aan het zwanger worden.

In die aflevering van BOOS werd verteld dat wat zij als tips gaven, niet waar of juist is. We zouden zeggen, kijk anders zelf even de hele aflevering om te weten waar het allemaal over gaat:

Partner

Wij willen absoluut niet voor rechter spelen en zullen dan ook niet vertellen wat we van de hele situatie vinden. Dat hebben al genoeg mensen gedaan en op een gegeven moment is het tijd om door te gaan, toch? Annic ten Duis woonde destijds in ieder geval samen met haar man en kinderen in een mooi optrekje. Mogelijk zou ze zijn verhuisd en sindsdien is er al helemaal niks meer van haar gehoord.

Waar is ze nu?

Inderdaad is dan daar de vraag: ‘waar is ze nu?’. Tja, als jij het weet, dan heb je meer informatie dan wij. Het is niet eens zo dat we er naar nieuwsgierig zijn, maar als je zo’n publieke ‘vernedering’ ondergaat, snappen we dat dat een grote klap is voor haar en haar gezin. Het is begrijpelijk dat je dan kiest voor een leven in de anonimiteit, dat je je sporen uitwist en dat je voor de rest van de wereld verdwijnt. We hopen voor haar en haar gezin dat ze de rust heeft teruggevonden. Wellicht heeft ze inmiddels een andere leuke baan gevonden waar ze haar passie (op correcte wijze) in kwijt kan.

Waarom we niets zeggen over haar situatie? Nou, hoe zou jij het vinden dat je voor de rest van je leven wordt achtervolgd met hetgeen je hebt gedaan en dat daar negatief over wordt gesproken. Natuurlijk dien je je verantwoordelijkheid te nemen, maar is het altijd nodig om je mening uit te spreken? Precies, dat vinden wij ook niet. Live and let live, zouden we zeggen.

Conclusie

Tja, wat moeten we zeggen. Ooit was Annic ten Duis en nu niet meer. Helaas werd ze op een vrij heftige manier gedwongen om te stoppen waar zij blijkbaar wel in geloofde. Dat staat natuurlijk los van het feit of het juist is wat ze had gedaan. Nou ja, zolang ze vandaag de dag de rust weer heeft gevonden, hebben wij er vrede mee.

Latest from Blog