Over Deftig

Deftig.nl. Zie het, wat ons betreft, als een uniek en glamoureus hoekje van het internet. Zo spreken we over onderwerpen waar anderen hun vingers niet aan willen branden. Niet omdat het gaat over ‘juice’, maar omdat het gaat over de inclusiviteit van ‘deftig zijn’. 

Niet alleen met een Rolex om je pols of Louboutin’s aan je voeten ben je deftig. Je bent al deftig wanneer je dat zo ervaart. We geloven namelijk niet dat je hoeft te wachten op een speciale gelegenheid om jezelf vervolgens te omringen met prachtige dingen. In plaats daarvan moedigen we juist aan om het te doen als je er zin in hebt. Op zoek te gaan naar Chique interieurs, Fashion, Glamour en meer, wanneer jíj daar behoefte aan hebt. En, omdat we de ergste niet zijn, hebben we voor jou op deftig.nl zo’n omgeving gecreëerd. 

Je zal er vinden hoe je dat glanzende randje op je leven aanbrengt, maar ook hoe het retourneren van een kledingstuk nu eigenlijk verloopt. Want, laten we eerlijk zijn, een mooi kledingstuk is niet gratis en als het niet past, is het zonde om het te laten verstoffen in de kast. Investeer daarentegen juist in wát je wel dat deftige gevoel oplevert. We zien je graag terug op onze website!

Contact

Je kunt contact met ons opnemen via info@deftig.nl voor reclame verzoeken, opnamemogelijkheden en natuurlijk voor andere vragen.