Emily Black: Youtube, influencer en meer feiten 

black and red lenovo laptop

Emily Black? Is zij Nederlands dan? Nou, nee. Niet echt. Sterker nog, voor jarenlang had ze eigenlijk helemaal geen connectie met dit land, behalve dat een aantal volgers hier wellicht vandaan zouden komen. Pas sinds enkele tijd is Emily Black in Nederland ook een groot fenomeen. Dat is volledig te danken aan niemand minder dan onze eigen Frank Slotta.

Hoe de ‘ontmoeting’ tussen de twee is ontstaan, waar Emily Black om bekend staan en nog veel meer andere wetjes, vindt je in deze blog. Wellicht raak jij door haar verhaal wel geïnspireerd om een eenzelfde carrière te volgen als Black (of juist helemaal niet, natuurlijk). Nou ja, lees lekker verder zouden we zeggen, dan zal alles wel duidelijk worden.

Wie is Emily Black?

Emily Black is what we call, een ‘influencer’. Ze heeft op verschillende social media kanalen ontzettend veel volgers en kan hier dan ook goed van leven. Black staat met name bekend om haar sexy filmpjes en en fenomenale uiterlijk. Ze is niet bang om van alles te laten zien, kan je wel zeggen.

Anyway, Black werd geboren in Engeland op 19 april 2000 en is dus nog maar een jonge twintiger. Volgens velen ziet ze er overigens toch wel wat ouder uit en misschien gedraagt ze zich ook wel. Voordat ze in 2020 zou doorbreken, was Black trouwens met hele andere dingen bezig. Zo volgde ze ‘gewoon’ een studie en had niet per se de ambitie om door te breken. Toch staat ze nu op de plek waar ze nu is.

Emily Black op de ‘gram’

YouTube, Instagram en OnlyFans

Want, om even een beeld te geven, in maart 2024 heeft ze ongeveer dit aantal volgers op Youtube en Instagram:

  • YouTube: +330k abonnees
  • Instagram: +995k volgers
  • TikTok: +1,9 miljoen volgers

Het was trouwens een smash or pass video waarmee ze helemaal zou doorbreken. Hierop kreeg ze veel reacties van de personen die in het filmpje werden benoemd en zo ging het balletje steeds meer rollen. Het is grappig om te zien dat een persoon ‘ineens’ veel bekendheid vergaart. Good for her, zouden we zeggen. En oh ja, voordat we het vergeten te zeggen, sinds het begin van Black’s carrière heeft ze ook al een OnlyFans account. Dit is een platform waar mensen tegen betaling kunnen genieten van exclusieve content. Denk aan sexy foto’s en video’s, maar Black mogelijk nog minder draagt dan dat ze nu weleens in haar video doet.

Emily Black en Frank Slotta

Maar goed, terug naar eigen bodem, want daar is Emily op een net wat andere manier echt bekend geworden. Dit was door niemand minder dan Frank Slotta (+375k abonnees YouTube). Slotta maakte filmpjes over verschillende mensen op het internet. Op een gegeven moment zag hij Emily Black, wie FIFA packopenings deed in lingerie. Zoiets valt natuurlijk direct op, op het internet. Slotta bleef maar filmpjes maken en volgers van beide personen bleven maar berichtjes sturen dat ze met elkaar in contact moesten komen. Uiteindelijk gebeurde dit, wat resulteerde in een aantal grappige collabs tussen de twee. Wacht, we zoeken er anders eentje voor je op:

Frank Slotta verschijnt in een video van Emily Black

Anders dan dat het gewoon erg grappig is, zijn er ook veel volgers die het duo shipt. Met andere woorden, de volgers zouden het leuk vinden als het duo een relatie met elkaar krijgt. Echter is hier nog niet echt sprake van, al zijn ze voor een video van Slotta gaan trouwen in LA. Of nouja, dat liep niet helemaal van een leien dakje. Kijk anders de onderstaande video maar even….

Emily Black verschijnt in een video van Frank Slotta

Het leven als influencer

Dat iemand als Emily Black veel verdiend, is geen verrassing meer. Ze heeft meerdere inkomstenbronnen waar ze van in luxe kan leveren. Natuurlijk moet ze ook wel wat teruggeven, want alle content wordt niet zomaar geschoten. Toch vragen we ons altijd af hoe ‘duurzaam’ een carrière als deze is. Het is niet alsof ze voor de rest van haar leven hetzelfde lichaam behoudt. Zijn mensen haar dan bijvoorbeeld niet een keertje ‘zat’? Dat bedoelen we overigens niet als iets negatiefs, maar letterlijk als iets waar we wel heel nieuwsgierig naar zijn. Aan de andere kant hebben bedrijven influencers tegenwoordig echt wel nodig voor hun marketing en dergelijken. Nou ja, we zullen het vanzelf wel zien. Of niet, want waarschijnlijk zijn wij haar morgen al wel weer vergeten. Sorry not sorry.

Conclusie

Het bereik indrukwekkend wat Emily Black in zo’n relatief korte tijd, is wat dat betreft vrij indrukwekkend. Echter is het zeer essentieel om je authenticiteit en betrokkenheid te behouden, wat jej onder andere doet door een waardevolle relatie met het publiek te behouden. Bovendien is het belangrijk om bewust te zijn van de verantwoordelijkheid die gepaard gaat met een groot bereik, en om oprecht te streven naar positieve impact en waarde voor de gemeenschap die je hebt opgebouwd. Maar, zoals je in bovenstaande video’s hebt kunnen zien, komt dat bij Black vast allemaal wel goed.

Ook interessant