Nina Warink: vermogen, relatie, carrière en meer feiten

white Android smartphone

De vriendin van Kalvijn is al ongeveer zijn carrière lang Nina Warink. Deze beeldschone dame met donkerbruin haar en prachtige ogen heeft in de tussentijd zelf ook al een en ander bereikt op het werkvlak in haar leven. Waar het vroeger dus nog echt ‘de vriendin van’ was, is het tegenwoordig een dame met genoeg eigen succes en wordt door velen geadoreerd.

In deze blog zullen wij je vertellen over haar werk, ondernemingen, vermogen, haar geliefde en nog veel meer feiten. Ben je nou net zo benieuwd als wij, dan zouden we je willen aanraden om maar direct te beginnen met lezen. Zo mis je geen informatie en kan je direct beginnen met lezen.

Nina Warink als persoon

Als je een influencer bent, dan is de naam die je voor je accounts gebruikt ook wel je merk of ‘brand’. Gezien dat bij Nina Warink gewoon haar eigen naam betreft, kan je zeggen dat ook Nina Warink een merk is. Echter is zij natuurlijk meer dan alleen het werk wat ze doet, dus vandaar dat we starten met het kopje ‘Nina Warink als persoon’.

Nina werd geboren op 20 juli 1996 in Loppersum, Groningen. Zij groeide op in een gezin met een oudere broer genaamd Stefan en haar ouders. Het was een vreedzame tijd met veel rust, al betekende dat ook dat haar dorp wat afgelegen was van de bewoonde wereld. Uiteindelijk zou ze in haar tienerjaren jeugdliefde Kelvin ontmoeten. Kelvin Boersma, die bij het grotere publiek bekend is als Kalvijn, komt eveneens van het platteland van Groningen. Hoewel hun levens niet altijd synchroon aan elkaar opgingen, hebben ze dalen overkomen en zijn ze nu al meer dan tien jaar samen.

Overigens deelde Nina afgelopen jaar ook nog een erg gevoelig punt van haar familie. Het betrof het feit dat vier familieleden kampen met de erfelijk aandoening ADOA. ADOA staat voor autosomale dominante opticus atrofie en is een oogziekte. Langzamerhand wordt het zicht steeds waziger en zal uiteindelijk tot blindheid leiden. Nina maakte hierover een documentaire om zo geld op te halen, evenals de vanzelfsprekende awareness.

Relatie

Over de relatie gesproken; het ging dus niet altijd zonder slag of stoot. Dat was onder andere het gevolg van het feit dat Kelvin zijn werk en leven had in Amsterdam, terwijl Nina nog in Groningen studeerde. Volgens Nina heeft de juiste communicatie daarin erg geholpen. Door de praten en alles uit te spreken, zijn ze zich nu veel beter bewust van wat werkt en niet. Dat moet ook wel, want als je al zo lang bij elkaar bent én niet dicht in de buurt van elkaar woont, kan je elkaar sneller dan je denkt verliezen.

Anyway, inmiddels is Nina verhuisd naar Amsterdam voor Kelvin. Ook haar eigen werk speelde hier steeds meer in de buurt af, dus in die zin was het een logische stap. Toch was de drang naar Groningen nog groot en besloot ze uiteindelijk toch om een appartement in Groningen aan te houden, zodat ze een gedeelte van de tijd ook daar kon zijn. En oh ja, als je denkt dat je vanwege die letterlijke afstand nog enige kans maakt, think again. Vorig jaar vroeg Kelvin Nina ten huwelijk en afgelopen mei 2024 is het koppel getrouwd.

Carrière en ondernemingen

Sommigen zeggen dat Nina haar bekendheid aan Kelvin te danken heeft. En misschien is dat deels ook wel zo, maar dat betekent niet dat het een gegeven is dat ze dit kon vasthouden. Ze heeft haar eigen ondernemingen opgezet, waar we nu het een en ander over zullen vertellen. Lees:

 • Nina Warink
  Al meer dan vijf jaar is Nina eigenaar van haar eigen merk ‘Nina Warink’ waarin ze voornamelijk werkt als content creator. Inmiddels heeft ze samenwerkingen met grote merken zoals Hunkemöller, L’Oreal en Ikea op haar naam staan. Op Instagram, waar een groot deel van haar werk afspeelt, heeft ze inmiddels al zo’n 600k volgers en op Youtube heeft ze ook een groot aantal views. Dat ze er knap uitziet, heeft veel positieve gevolgen op haar samenwerkingen met lingerie- en badkledingmerken. Althans, het zorgt ervoor dat de mooiste plaatjes worden geschoten en het veel likes oplevert.
 • Kookboek
  Haar passie en liefde voor koken hebben zich uiteindelijk uitgemond in alweer drie kookboeken: ‘Mijn tweede liefde‘, ‘Simpel & Sexy‘ en ‘Tafelen’. De kookboeken zijn prachtig vormgegeven en worden door veel mensen aangeschaft. Ook nu zijn alle drie de boeken nog te koop.
 • VrouwMiBo
  Sinds een aantal jaar is Nina te horen in een podcast genaamd Vrouwmibo. Elke vrijdag komt er een aflevering online waarin Nina samen met Sophie Milzink en Iris Enthoven vertellen over hun leven van die week. Precies alsof je bij de vrijdagmiddagborrel (vrijmibo) zit, dus. Hoewel het bestaat uit een hoop chaos en gelach, lijken veel mensen het te kunnen waarderen en hebben ze afgelopen december 2023 zelfs een liveshow gemaakt.
 • NINE Kitchenware
  In 2024 lanceerde een nieuw bedrijf genaamd Nine Kitchenware. Het sluit wat dat betreft goed op de kookboeken die ze al heeft, want nu kan ze voortaan de foto’s schieten met haar eigen servies. Het servies e.d. is overigens modern en echt van deze tijd.

In principe zijn dit wel een aantal van de hoogtepunten uit de carrière van deze dame. Denk je dat er nog iets mist, laat het ons dan vooral weten.

Vermogen

Want, je kan wel begrijpen dat een persoon als Nina genoeg verdiend. Tenminste, dat is wat er over het algemeen wordt gezegd over ‘influencers’ en ‘content creators’, waar we Nina toch echt wel onder kunnen schalen. Hoewel het gissen over iemands vermogen niet onze hobby is en het ons eigenlijk niet altijd interesseert, zullen we toch een inschatting proberen te maken.

Eerlijk gezegd is het in dit geval wat moeilijker dan verwacht. Zo heeft Kelvin weleens gezegd dat hij zichzelf vanuit zijn bv, ongeveer 3100 euro netto uitkeert. Nina zou hetzelfde doen. Echter zegt dat natuurlijk niks over het bedrag dat zij op hun bank- en/ of spaarrekening hebben staan. Met andere woorden, zolang zij daar niets over zeggen, kunnen we niets anders doen dan speculeren. De een zal het hebben over miljoenen, de ander over tonnen en weer een ander over ‘slechts’ tienduizenden euro’s. Nou ja, totdat Nina zelf er geen uitspraak over doet, doen wij dat ook niet.

Conclusie

Nina Warink is zeker succesvol in wat ze doet. Ze heeft een mooi kookboek uitgebracht, geniet van een heerlijk salaris, gaat nog steeds samenwerkingen aan met grote merken, plaatst af en toe een filmpje op Youtube, praat elke week van zich af in de podcast én gaat binnenkort trouwen met de liefde van haar leven. Op nog veel meer content van Nina, zouden we zeggen!

Ook interessant