Trends in lingerie: wat je dit seizoen moet weten

blue lace brassiere on white textile

Betaald partnerschap met HEMA.

Denk je aan het shoppen van een nieuwe garderobe, dan denk je misschien al snel aan het kopen van een paar fijne basic items, relaxte pantalons of een paar goede sneakers. Maar heb je ook al een keer goed gekeken naar de lingerie bij jou in de kast? Misschien is het na vele wasbeurten toe aan vervanging of je bent een andere stijl net even wat leuker gaan vinden. In beide gevallen is het de hoogste tijd om je te verdiepen in de wereld van de lingerie. Waar je zoal over na kunt denken tijdens de lingerie kopen, lees je in dit blog.

Weet je al goed wat voor kleuren en stijlen je het liefste draagt?

Een van de eerste dingen waar je rekening mee moet houden, is de stijl die je het liefste draagt? Ga je graag voor een string in een aantal neutrale kleuren? Gaat je hart sneller kloppen van lingerie in pasteltinten? Of pak je graag uit met felle kleuren zodat je zongebruinde huid beter tot zijn recht komt? Verdiep je online eens een keer in alle kleuren op het gebied van de lingerie en kom er op deze  manier beter achter waar je voorkeur het meeste naar gaat.

Dit is de fijnste lingerie om iedere dag te kunnen dragen

Het is wel zo fijn om te weten dat je altijd een aantal verschillende soorten setjes kunt dragen op een doordeweekse dag. Kies dan altijd voor stofjes die mooi aansluiten op de huid en dus een gladde textuur hebben. Dit is slim voor zowel het ondergoed als voor de bh die je draagt. Hierdoor kan de lingerie niet doorschijnen als je bijvoorbeeld een strak jurkje of een fijne basic top draagt. En dat geeft je meteen een zelfverzekerd gevoel en je bent zeker van dat ene perfecte totaalplaatje.

Probeer een aantal pasvormen en silhouetten uit in een fijne lingeriewinkel 

Het kan zomaar zo zijn dat je smaak voor de lingerie in de loop van de tijd verandert. Maar dat kan ook het geval zijn voor de pasvorm van de lingerie. Probeer daarom om minstens eens per jaar je maten op te laten meten in de lingeriewinkel en probeer meerdere soorten bh’s uit. Hierdoor weet je meteen wat voor soort lingerie als gegoten zit en waar je je het beste in voelt. Dat is uiteindelijk het belangrijkste van alles.

Ook interessant